Search Results

Filter
  • 1-10 of  54 results for "eds"
Item request has been placed! ×
Item request cannot be made. ×
loading  Processing Request
Academic Journal

Forumi i Butrintit: Të dhëna të reja nga gërmimet në forumin romak

  • Source: Iliria 38(1):149-169

Record details

×
Academic Journal

Kërkime të reja mbi gjenezën e kulturës së Bronzit të Hershëm në Shqipëri dhe Kosovë

  • Authors : Adem Bunguri; Qendra e kërkimeve arkeologjike (Institut archéologique de Tirana)

  • Source: Iliria 39(1):25-74

Record details

×
Academic Journal

BARRIERS OF INTERCULTURAL COMMUNICATION.

  • Source: Vizione. 2019, Issue 32, p81-90. 10p.

Record details

×
Academic Journal

VENEDIKU DHE SKËNDERBEU, NË LUFTË E NË PAQE.

  • Source: Studime Historike. 2018, Vol. 72 Issue 1/2, p73-98. 26p.

Record details

×
  • 1-10 of  54 results for "eds"